Waarom kiezen voor de RSG?

RSG Slingerbos | Levant is een openbare school voor mavo (vmbo-tl), (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo. Dit betekent dat iedereen welkom is, ongeacht zijn of haar levensovertuiging. Eigenlijk een beetje de wereld in het klein. We geven iedereen de ruimte om zichzelf te zijn, zijn hart te volgen. Vertrouwen en je veilig voelen zijn dan ook ingeburgerde begrippen. We zijn een school waar ieder talent telt en waar iedereen uitgedaagd wordt om zijn of haar talent verder te ontwikkelen.

Leren op de RSG is een grote ontdekkingstocht. Daarvoor bieden we ook mogelijkheden aan om meer te leren over bijvoorbeeld sport, Engelse spreekvaardigheid en cultuur, kunst en techniek. Ons onderwijsaanbod is te vinden bij Onderwijs op deze site. Wij werken en leren met iPads om voorbereid te zijn op de toekomst. We bieden een divers aanbod waarbij goed en uitdagend onderwijs centraal staan. Leerlingen kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Meer informatie is te vinden in onze informatiebrochure. Voor vragen over de overstap van basisschool naar onze brugklas kunt u ook contact opnemen met de teamleider van de brugklas: mevrouw
S.Dupont (locatie Slingerbos) of mevrouw M. de Kleijn (locatie Levant). 

locatie Slingerbos
mw. S. Dupont
locatie Levant
mw. M. de Kleijn

Wilt u alvast een kijkje nemen in onze schoolgebouwen? Dat kan nu ook digitaal via Google Streetview:

 
Kijk rond op locatie Slingerbos in Harderwijk of...  
 op locatie Levant in Zeewolde.