TEDxHarderwijk; Building Tomorrow

Ben jij nieuwsgierig hoe jij actief aan je eigen toekomst kunt bouwen of kunt bijdragen aan een betere toekomst? Kom dan op 3 november 2017 naar TEDxHarderwijk in de Catharinakapel in Harderwijk. 12 inspirerende sprekers delen in maximaal 18 minuten hun ideeën en ervaringen. Je kunt dus 12 keer inspiratie op doen over het thema ‘Building Tomorrow’. Ben jij er bij? Koop je ticket op www.TEDxHarderwijk.nl. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor het speciale studententarief beschikbaar dus wees er snel bij!
Sprekers
Hein Dijksterhuis laat zien wat je kunt leren van zeiltactieken. Christiaan Triebert vertelt over het oplossen van complotten via Bellingcat. Kirsten de Bouter Shillam deelt haar ervaringen met haar persoonlijke Brexit. Henk Hagoort toont ons de toekomstige ontwikkelingen in het (hoger) onderwijs. Dit zijn slechts enkele sprekers. Wil je weten wie de andere sprekers zijn? Kijk dan op TEDxHarderwijk.nl. Naast de sprekers zijn er leuke intermezzo’s en een diner bij de prijs inbegrepen.
Wat is TEDx?
TEDxHarderwijk is een afgeleide van de populaire TEDTalks uit Amerika. De organisatie is blij om onder licentie van TED dit event te mogen organiseren. 12 sprekers vertellen in maximaal 18 minuten in de Engelse taal hun persoonlijke verhaal, ervaringen of delen hun ideeën. Dit alles om met elkaar inspiratie op te doen over het thema ‘Building tomorrow’.
Voorproefje
TEDTalks van de hele wereld worden gefilmd en gedeeld op YouTube. Google maar eens op de top 10 TED Tals of 2016. Je vindt dan vele voorbeelden. Op onze accounts op facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn delen we leuke informatie en foto’s. Ben jij er bij op 3 november, tag ons dan met @TEDxHarderwijk. Oh Ja, het is nog leuker als je een foto post van jezelf en je vrienden bij de letters TEDx.