Evenementen voor groep 8

Masterclasses VO Harderwijk - woensdagmiddagen in oktober en november

Het eerste kennismakingsmoment voor de leerlingen uit groep 8 waarbij ze op woensdagmiddagen in oktober en november naar verschillende middelbare (VO) scholen mogen om kennis te maken met de school en een aangeboden masterclass.

Kijkdag groep 8 leerlingen
RSG Slingerbos - 25 november 2022
RSG Levant – 8 november 2022

Tijdens de Kijkdag komen de leerlingen met de hele klas en juf/meester bij ons op bezoek. Ze krijgen ‘echte’ lessen, informatie over de middelbare school en ze maken kennis met de RSG!

Informatieavond ouders (19.30 – 21.00 uur)
RSG Slingerbos - 29 november 2022
RSG Levant – 13 december 2022

Nadat uw zoon/dochter bij ons op school is geweest, bent u van harte welkom! Deze avond is voor alle ouders van leerlingen in groep (7 en) 8, dus uiteraard bent u ook van harte uitgenodigd als uw zoon of dochter niet op onze kijkdag is geweestTijdens de informatieavond nemen we u mee in het reilen en zeilen van het middelbaar onderwijs, ons onderwijs en wie wij zijn als RSG. Op onze 'RSG-markt' kunt u bij diverse stands in gesprek met docenten, leerlingen, begeleiders van ons ondersteuningsteam en maakt u kennis met alles wat wij uw kind (naast de lessen) te bieden hebben. Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst is niet nodig. U bent zonder aanmelding welkom!

Expeditie RSG (15.00 – 20.00 uur)
RSG Slingerbos – 13 december 2022
RSG Levant – 22 november 2022

Tijdens de Expeditie maken groep 8 leerlingen op een leuke manier kennis met onze school, het onderwijs en onze collega’s. Het wordt een echt avontuur, dus dit wil niemand missen! U bent als ouder/verzorger ook van harte welkom om mee te komen en er is tijd voor uw vragen. De Expeditie zelf is op de leerlingen van groep 8 gericht.

Puberavond ouders (19.30 – 21.00 uur)
RSG Slingerbos en RSG Levant - 10 januari 2023

Tijdens de Puberavond nemen we u mee in het puberbrein. Er komt een spreker (die nog bekend wordt gemaakt) en er zijn verschillende workshops te doen. Een interessante, maar vooral leuke avond!

Open Huis (16.00 – 20.30 uur)
RSG Slingerbos - 7 februari 2023
RSG Levant – 14 februari 2023

Het Open Huis is elk jaar weer een feest! Ouders/verzorgers en kinderen zijn van harte welkom om veel van onze school te zien en te weten te komen. Er zijn leerlingen en collega’s beschikbaar om vragen aan te stellen en het is het ideale moment om de RSG-sfeer te proeven.

Ready4RSG
RSG Slingerbos en RSG Levant - 23 februari 2023

“Ben jij Ready4RSG?”. Wij vinden persoonlijk onderwijs erg belangrijk, daarom is er tijdens deze middag alle tijd om erachter te komen of uw zoon/dochter klaar is voor de middelbare of de RSG. Met een eigen programma hopen we met elkaar deze vraag met een feestelijke ‘JA!’ te beantwoorden.

We hopen u/jullie van harte bij (één van) onze evenementen te zien. Heeft u vragen over één van deze evenementen? Neem gerust contact met ons op via 0341-414484 (Slingerbos) / 036-5218170 (Levant) of via communicatie@rsgslingerboslevant.nl

Kijk voor meer informatie op onze site: www.kijkenbij.rsgslingerboslevant.nl en volg ons via onze socials (@rsgslingerboslevant) op FacebookInstagramLinkedIn en TikTok om op de hoogte te blijven!

Met vriendelijke groet,

Becky van Noordenburg, Ruud van de Hoef en Mancika Pullens
Teamleiders brugklas RSG Slingerbos I Levant