kunstbreed

Leerlingen kunnen in de onderbouw kiezen voor Kunstbreed om kennis te maken met kunst en cultuur. De leerlingen uit klas 1, 2 en 3 worden samengevoegd en volgen samen de kunstbreedlessen. Niet alleen in de les, maar ook buiten de school wordt gewerkt aan de verschillende kunstdisciplines zoals theater, muziek, dans en beeldende kunst. Voorbeelden van projecten die gevolgd worden zijn: improvisatielessen, mime spelen, keramiek, grafisch ontwerpen, rappen, salsa dans etc. Tevens worden er musea en voorstellingen bezocht en wordt er deelgenomen aan workshops van kunstenaars, muzikanten of theatermakers. Ook leerlingen die gekozen hebben voor een profilering (sport, tweetalig onderwijs of Technasium) kunnen deelnemen aan het project Kunstbreed.

De Kunstbreedgroep 2018-2019 heeft in de animatieworkshop bij Cultuurkust een filmpje gemaakt. Leerlingen hebben op deze dag eerst geleerd wat voor soorten stop motion films er zijn en welke technieken ze kunnen gebruiken. Vervolgens hebben ze in groepen hard gewerkt aan hun eigen animatie. Het beeldmateriaal van de groepen is door Cultuurkust gemonteerd tot dit mooie resultaat! 
Op locatie Slingerbos en locatie Levant komen naast beeldende kunst ook de kunstdisciplines theater, dans en muziek aan bod.

Voor meer informatie over Kunstbreed kan contact worden opgenomen met de heer P. van Lier / mevrouw V. Kemper (locatie Slingerbos) of de heer B. Sleurink (locatie Levant).

Klik hier om je aan te melden voor Kunstbreed.

locatie Slingerbos
dhr. P. van Lier
locatie Levant
dhr. B. Sleurink
locatie Slingerbos
mw. V. Kemper