kunstbreed

Leerlingen kunnen in de onderbouw kiezen voor kunstbreed om kennis te maken met kunst en cultuur. De leerlingen uit klas 1, 2 en 3 worden samengevoegd en volgen samen de kunstbreedlessen. Niet alleen in de les, maar ook buiten de school wordt gewerkt aan de verschillende kunstdisciplines zoals theater, muziek, dans en beeldende kunst. Voorbeelden van projecten die gevolgd worden zijn: improvisatielessen, mime spelen, keramiek, grafisch ontwerpen, rappen, salsa dans etc. Tevens worden er musea en voorstellingen bezocht en wordt er deelgenomen aan workshops van kunstenaars, muzikanten of theatermakers. Voor leerlingen die het volgende schooljaar willen deelnemen aan Kunstbreed geldt een selectieprocedure in juni van het lopende schooljaar. 
De kosten voor deelname aan kunstbreed bedragen in schooljaar 2019-2020 € 75,-. Ook leerlingen die gekozen hebben voor een profilering (sport, tweetalig onderwijs of Technasium) kunnen deelnemen aan het project kunstbreed.

Voor meer informatie over kunstbreed kan contact worden opgenomen met mevrouw A. Slingerland voor locatie Slingerbos of mevrouw T. Hofland voor locatie Levant.

aanmelden kunstbreed

 

Meld je via het inschrijfformulier aan voor kunstbreed. Aanmelden kan tot en met 21 juni 2019.

locatie Slingerbos
mw. A. Slingerland
locatie Levant
mw. T. Hofland