Magister

Onze school gebruikt het administratie- en communicatiesysteem Magister waarop ouders en leerlingen kunnen inloggen om de meest actuele gegevens van de leerling in te zien. Denk hierbij aan de behaalde cijfers, aan- en afwezigheid en het lesrooster. Via Magister kunt u zich ook, na ontvangst van de uitnodiging, opgeven voor  de ouderspreekavond met vakdocenten. Zorg er daarom voor dat u als ouder in kunt loggen in Magister.

Verzoek aan zowel leerlingen als ouder(s)/verzorger(s) om het juiste e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer in Magister in te voeren.

Aan de door de Magister applicatie verstrekte gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

is uw kind 18 jaar geworden?

Uw ouderaccount wordt geblokkeerd zodra uw zoon/dochter 18 jaar wordt. Dit is bij wet zo geregeld. Ouders van leerlingen van 18 jaar en ouder hebben toestemming van hun kind nodig voordat ze weer in kunnen inloggen; uw zoon/dochter dient u hiervoor dan rechten te geven.

 jonger dan 18 jaar
 ouder dan 18 jaar

inloggegevens kwijt?

Bent u als ouder/verzorger uw inloggegevens kwijt, ga dan via de website naar Magister, log in met uw gebruikersnaam en klik vervolgens op wachtwoord vergeten.

Leerlingen die hun inloggegevens kwijt zijn, kunnen hun account resetten door naar de website van school te gaan en dit vervolgens via de knop Account te herstellen.