algemene informatie

RSG Slingerbos | Levant kent twee locaties. Onze hoofdvestiging RSG Slingerbos in Harderwijk aan de Eisenhowerlaan biedt een complete onder- en bovenbouw mavo (vmbo-tl), havo en vwo. RSG Levant in Zeewolde aan de Horsterweg biedt een volledig mavo-traject (vmbo-tl) aan. Havo- en vwo-leerlingen vervolgen na drie jaar onderbouw hun studie in Harderwijk. Op beide locaties kunnen leerlingen keuzes maken in hun leerproces. Het aanbod verschilt per locatie.

Naast RSG Breed zijn er verschillende profileringen waaruit een leerling kan kiezen: Technasium (havo/vwo), sportklassen (mavo/havo/vwo) en tweetalig onderwijs (havo/vwo). Mavo-leerlingen kunnen na de brugklas kiezen voor de wereldklas. Daarnaast kunnen leerlingen in de onderbouw kiezen voor het project Kunstbreed.

De RSG is aangesloten bij het Europees Platform en maakt deel uit van het landelijk Elos-netwerk. Op het gebied van internationalisering worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals o.a. uitwisselingsreizen, Europamarkt en Erasmus+ projecten.

RSG Slingerbos te Harderwijk is enkele jaren geleden volledig vernieuwd en gemoderniseerd. Ook RSG Levant is verbouwd en aangepast aan de ontwikkelingen in het onderwijs, zodat ook onze leerlingen in Zeewolde nog meer onderwijs op maat kan worden aangeboden en de leerlingen goed voorbereid worden op de aansluiting naar de bovenbouw bij RSG Slingerbos in Harderwijk. Door de verbouwing is tevens inhuizing van de Oriënt in het schoolgebouw van RSG Levant mogelijk gemaakt. 

Voor een kijkje in het schoolgebouw van RSG Slingerbos verwijzen wij u naar onderstaande weergave op Google Maps.

 
Neem een kijkje op locatie Slingerbos  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruik de pijltoetsen voor de beste navigatie