‘The Tanzania & Kenia Expercience’ – 4T

Zoals jullie misschien al ergens hebben gezien of van leerlingen gehoord, gaat er in november 2023 een groep vierde klassers van ons tweetalig onderwijs (uit 4VT en 4HT) naar Tanzania en Kenia. Ze zullen de landen en hun culturen leren kennen, bij lokale gastgezinnen verblijven, gave dingen zien, maar vooral ook zien en beleven wat voor lokale problematiek er speelt. De leerlingen zijn op dit moment druk bezig hun reis gefinancierd te krijgen en ze zijn vooral gemotiveerd om daar bovenop geld in te zamelen voor het lokale project (microkredieten, onderwijs en begeleiding voor kansarme jongeren) wat ze daar ook zullen bezoeken via Stichting Serenema.

Wij willen graag jullie aandacht vragen voor de sponsoractie die we daarvoor met zijn allen gaan doen en u / jou van harte uitnodigen ook mee te doen! Meedoen kan op verschillende manieren. Op dinsdagmiddag 10 januari om 15.15 uur zullen docenten en leerlingen bij de Kanovereniging in Harderwijk een nieuwjaarsduik doen. We zouden het heel erg leuk vinden als er supporters langs het strand staan, maar u / jij bent ook van harte uitgenodigd om mee te duiken! Daarnaast is er van allerlei lekkers en warme chocolademelk te koop. U kunt de leerlingen en docenten ook sponsoren via deze link (Tikkie).

nieuwjaarsduik tanzania kenia schoolreis tweetalig onderwijs

Andere berichten

 • Rots en Water in beweging training

  25 januari 2023

  Rots en Water in beweging

  Rots & Water is een training gericht op het omgaan met macht, kracht en onmacht. Lees hier meer over de ontwikkelingen!

 • kaart lezen vaardigheden winterkamp

  23 januari 2023

  Winterkamp

  Dit jaar kunnen we weer ons RSG winterkamp organiseren! In januari en februari gaan onze derde klassen weer op pad, lees hier meer!

 • maatschappijleer

  20 december 2022

  4 mavo naar Den Haag!

  Onze 4 mavo leerlingen waren 14 december te gast in Den Haag! Lees hier meer over deze dag.

 • nieuwe website rsg

  20 december 2022

  Een nieuwe website!

  Yes, onze nieuwe website is live! Voor jou als leerling en voor u als ouder/verzorger is er wat veranderd en we nemen u daar graag in mee.