Nieuws & mededelingen

Geplaatst op: 29 mei 2020

Welkom terug

Bekijk onderstaand filmpje back to RSG Slingerbos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst op: 28 mei 2020

Heropening school

Met ingang van dinsdag 2 juni 2020 starten we volgens rooster met onderwijs: in de ochtenden voor de leerlingen van de onderbouw en 's middags voor de bovenbouwleerlingen.  

We vinden het fijn onze leerlingen weer te zien!

Geplaatst op: 1 april 2020

Onderwijs op afstand

De school gaat op 6 april nog niet open. Helaas, want we missen de directe contacten met onze leerlingen. Ons onderwijs op afstand gaat door!

Geplaatst op: 24 maart 2020

Schoolgebouw gesloten

Vanwege het coronavirus zijn onze schoolgebouwen vanaf heden, 24 maart 2020, tot nadere berichtgeving gesloten. Via het algemene schoolnummer zijn we uiteraard bereikbaar.
Het onderwijs aan onze leerlingen zetten we op afstand voort.

Geplaatst op: 15 maart 2020

Onderwijs op afstand tot en met 5 april

Vanwege de verspreiding van het coronavirus is de school met ingang van maandag 16 maart tot en met 5 april 2020 gesloten. Dit betekent dat we op afstand het onderwijs aan onze leerlingen zullen voortzetten. De leerlingen worden via hun mentoren en vakdocenten geïnformeerd over hun schoolwerk. Als een leerling leermiddelen uit de kluis nodig heeft, is de school voorlopig open tussen 8.30 en 16.30 uur.

Geplaatst op: 13 maart 2020

Coronavirus

Premier Rutte heeft op 12 maart jl. aangegeven dat er op dit moment geen reden is om scholen te sluiten of andere maatregelen te nemen. De RSG blijft vooralsnog open. Wij realiseren ons maar al te goed dat hiermee een groot beroep op onze medewerkers wordt gedaan en zullen dan ook nauwlettend de berichtgevingen over corona en de RIVM-/GGD-volgen. Voor de richtlijnen van het RIVM verwijzen wij u naar www.rijksoverheid.nl/coronavirus. Het is belangrijk dat ook onze medewerkers en leerlingen deze aanwijzingen opvolgen. Bij symptomen die kunnen wijzen op het coronavirus dienen medewerkers en leerlingen thuis te blijven en sociale contacten te mijden. Ouders en leerlingen ontvangen via de school nadere informatie over locatiespecifieke maatregelen.

Lees meer

Geplaatst op: 12 maart 2020

Veluwe congres

Rens, Stijn en Robin uit klas 3Va waren vandaag aanwezig bij het Veluwe Congres in Lunteren. Zij mochten hun beste ideeën presenteren over het verduurzamen van de Aaltjesdagen: herbruikbare bekers, stembakken om het afvalprobleem aan te pakken en de inzet van zonnepanelen in plaats van aggregaten. Het congres is bedoeld voor ondernemers en organisatoren om te ontmoeten en om inspiratie op te doen op het gebied van toerisme en duurzaamheid op de Veluwe.  Nu zijn de Harderwijkse evenementen niet duurzaam, tijd voor verandering!

Geplaatst op: 12 maart 2020

Technasium Platform Techniek

Groep 7 van basisschool Al Islaah was vanochtend aan het werk in het Technasium. Voor de kunstwedstrijd van Platform Techniek hebben zij hun voorstelling van een toekomstig Harderwijk vormgegeven. Ze mochten alleen gebruikte materialen gebruiken. Heel creatief en goed gelukt! De leerlingen presenteren hun kunstwerk bij de wedstrijd op 25 maart.

 

Geplaatst op: 10 maart 2020

Tedtalk

Vrijdagavond 6 maart vormde het auditorium van RSG het toneel voor jongeren TEDx Harderwijk. Zes leerlingen van RSG en vijf leerlingen van CCNV brachten in het Engels een schitterende Tedtalk ten gehore. Het was bijzonder om te zien hoe onze leerlingen voor een publiek van ongeveer 70 man, onder wie de burgemeester en een wethouder, hun persoonlijke verhaal vertelden en hun originele ideeën deelden. Wat een lef, wat een talent en wat een mooie verhalen! Ideas worth spreading…

Geplaatst op: 9 maart 2020

Project GO-MONO

Het project Go-MONO van TeamAlert motiveert jongeren om MONO deel te nemen aan het verkeer. Gedurende het project beantwoorden de jongeren verschillende dilemma’s over smartphonegebruik in het verkeer. Wethouder Marcel Companjen bracht een bezoek aan RSG Slingerbos vanwege het project Go-MONO.

Geplaatst op: 2 maart 2020

Informatiebijeenkomst reizen

De informatiebijeenkomst betreffende (uitwisselings)reizen is verplaatst van maandagavond 2 naar 23 maart 2020.

Geplaatst op: 2 maart 2020

Telefonische bereikbaarheid

In verband met de overgang naar een andere provider is het mogelijk dat op dinsdag 3 maart 2020 de school telefonisch niet of slecht bereikbaar is. Als de school niet bereikbaar is, dan is het advies om het na enige tijd nog eens te proberen. Lukt het dan ook niet, stuur dan een mailtje naar info@rsgslingerboslevant.nl
Zodra de school weer gewoon bereikbaar is, zullen we dat op de website melden.