Nieuws & mededelingen

Geplaatst op: 9 oktober 2020

Coming out day

Zondag 11 oktober is het Coming Outday. Daarom hijsen wij vandaag de vlag.
Op RSG Slingerbos | Levant is iedereen welkom. Bij ons mag je jezelf zijn.

Geplaatst op: 5 oktober 2020

Zoomen met Kiev

De vaardigheden van de Coronatijd nu leuk in de praktijk!
Met het vak wereldklas hebben beide locaties vandaag een Zoom-sessie gehad met een school uit Kiev in Oekraïne. Dit als onderdeel van de European Day of the Languages. Tijdens het project zijn leerlingen op verschillende manieren bezig geweest met Europese talen.

Lees meer

Geplaatst op: 16 september 2020

Masterclass voor leerlingen groep 8

Kennis maken met het voortgezet onderwijs?
Op onderstaande woensdagmiddagen kun je als groep 8-leerling van 13.30 tot 15.00 uur Masterclass volgen:
7, 14 en 28 oktober
11, 18 en 25 november.
Kijk hier voor meer informatie.

Geplaatst op: 7 september 2020

Schooljaar 2020-2021

Dit is de tweede week van het nieuwe schooljaar. De leerlingen hebben kennisgemaakt met hun klasgenoten en mentor/coach en ook de eerste lessen alweer gevolgd. Wij wensen alle leerlingen en medewerkers een leerzaam en goed schooljaar toe. In de komende periode worden verschillende informatieavonden digitaal georganiseerd. Ouders krijgen hierover zo spoedig mogelijk informatie.

Geplaatst op: 28 augustus 2020

Schildering binnentuin

Binnentuin verbindt. Onze kunstbinnentuin heeft in de Coronaperiode een metamorfose ondergaan! Stijn Plat (vorig jaar geslaagd voor de havo) heeft als eindwerk voor het vak kunst/beeldende vorming (kubv) een ontwerp gemaakt voor een bijzondere vloerschildering.

Lees meer

Geplaatst op: 22 juli 2020

Vakantie

Het was vanwege het coronavirus een bijzonder schooljaar. Maar de boeken zijn ingeleverd, de diploma’s en rapporten zijn uitgereikt: vakantie!
Namens alle medewerkers van de RSG een goede zomervakantie toegewenst.

Geplaatst op: 22 juli 2020

Donatie voor Kika

Vandaag ontvingen wij het bedankje van Kika voor onze donatie. Ieder jaar worden er tegen de kerstvakantie oliebollen gebakken en wordt de opbrengst hiervan, samen met de opbrengst van de 'fooienpot' uit de kantine, overgemaakt naar Kika. Fijn dat we weer iets hebben kunnen bijdragen aan het goede werk dat deze stichting doet.

 

Geplaatst op: 17 juli 2020

Koninklijke Onderscheiding

Irene Keizer heeft een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Vrijdag 17 juli 2020 heeft locoburgemeester van de gemeente Nunspeet, de heer L. van der Maas, de Koninklijke Onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) uitgereikt aan haar. Vanaf 1982 is mevrouw Keizer werkzaam op onze school. Zij is als docent mede bepalend (geweest) voor de toekomst van (oud)leerlingen van RSG Slingerbos | Levant. Ze is betrokken bij de leerling, gericht op zowel leerling als leerstof en doet haar werk met veel toewijding. Ze heeft heel veel vrije tijd gestoken in zaken buiten het lesgeven om. Mevrouw Keizer is betrokken bij het organiseren en begeleiden van reizen en excursies, maar heeft bovenal geïnvesteerd in internationalisering. Nu ze met pensioen gaat, laat zij een waardevol programma na.

Geplaatst op: 13 juli 2020

Diploma-uitreikingen RSG Slingerbos zorgen voor kippenvelmomenten

‘Wat een gave ervaring!’, ‘Wat hebben jullie er binnen de mogelijkheden een geweldig feest van gemaakt’, ‘Wat een heerlijke avond!’ waren enkele reacties van ouders en (inmiddels oud-) leerlingen. Bijzonder was het zeker, want ondanks dat de 1,5 meter afstand voor leerlingen niet meer geldt, waren er nog wel beperkingen voor ouders en in het aantal personen.

Lees meer

Geplaatst op: 10 juli 2020

Technasium herinrichting Weiburg

Afgelopen periode heeft klas 1 van het Technasium nagedacht over de herinrichting van het Weiburgterrein in Harderwijk. Dit jaar was het project voor de gemeente Harderwijk extra uitdagend omdat alle lessen via Zoom werden gegeven. Ondanks alles hebben alle groepen een geweldig resultaat neergezet en konden we een winnaar van de wisselbeker aanwijzen. Goed gedaan allemaal!

Geplaatst op: 3 juli 2020

Diploma-uitreiking RSG Levant

Bekijk door op onderstaande afbeelding te klikken de diploma-uitreiking van locatie Levant:

Of via onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=u8aZRxJO8ps

Geplaatst op: 18 juni 2020

Onze deuren zijn weer (ruim een week) geopend!

‘Het was wel weer even wennen!’ Op RSG Slingerbos stond directeur Adriaan Veenenbos, samen met een aantal collega’s afgelopen week bij één van de ingangen om alle leerlingen en collega’s persoonlijk ‘welkom terug’ te heten.

Lees meer