Kunstbreed op de RSG

Ben jij helemaal gek van kunst, muziek, drama en dans? Dan is onze RSG Master Kunstbreed speciaal voor jou! Tijdens de projecten van Kunstbreed werk je zowel in de lessen als buiten de school aan verschillende kunstprojecten. Je gaat aan de slag met fotografie, beeldende kunst, muziek maar ook met drama! Professionele kunstenaars leren je de kneepjes van het vak in workshops over onder andere materialen, (digitaal) ontwerpen en presenteren. Je bezoekt verschillende musea en exposities, maar je exposeert je eigen kunstwerken ook.

Is Kunstbreed wat voor jou?

Tijdens Kunstbreed doe je allerlei activiteiten, die worden gegeven door docenten van school of door professionele kunstenaars in en buiten school. Je ontwikkeld je op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst en theater. Daarnaast leer je samenwerken, projectmatig denken en buiten de lijntjes kleuren. De activiteiten zijn bijvoorbeeld grime, wandschilderen, salsa, keramieken, kostuums maken maar er zijn ook allerlei workshops en excursies!

Je kan Kunstbreed volgen in de mavo/havo, (t)havo/vwo en (t)vwo brugklas. Je kunt Kunstbreed combineren met tweetalig onderwijs.

RSG Slingerbos Levant Kunstbreed Zeewolde Harderwijk RSGMaster

Contactpersonen Kunstbreed

Locatie Slingerbos

Locatie Levant

RSG Slingerbos Levant Kunstbreed Zeewolde Harderwijk RSGMaster

Valerie Kemper

contactpersoon Kunstbreed

Tanja Hofland

Onderwijs volgen dat echt bij je past

Core

Onderwijs volgen dat echt bij jou past.

Connect

Leren over jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Master

Ontdek en ontwikkel je talenten!