Neem een kijkje op onze school!

‘Op de RSG kun je echt je zelf zijn, het is vooral een heel gezellige school en de docenten zijn leuk. Ik vind tweetalig onderwijs heel fijn, want als ik later ga werken of in het buitenland ben spreek ik al heel goed Engels!’

Noa – Leerling tweetalig onderwijs

Welke evenementen zijn er voor jou?

We hopen u/jullie van harte bij (één van) onze evenementen te zien.
Heeft u / heb jij vragen over één van deze evenementen? Neem gerust contact met ons op.

Open Huis (16.00-20.00 uur)

RSG Levant – 9 januari 2024
RSG Slingerbos – 23 januari 2024

Het Open Huis is elk jaar weer een feest! Iedereen is van harte welkom om veel van onze school te zien en te weten te komen. Er zijn leerlingen en collega’s beschikbaar om vragen aan te stellen en het is het ideale moment om de RSG-sfeer te proeven!

Ready4TTO (14.30 – 16.00 uur)

RSG Slingerbos en RSG Levant – 31 januari, 7 en 14 februari 2024

Lijkt het jou leuk om tweetalig onderwijs (tto) te volgen? Let’s check out if you are Ready4TTO! Tijdens drie woensdagmiddagen maak je kennis met het tweetalig onderwijs en kan je al je vragen stellen!

8&1 feest! (19.30 tot 22.30 uur)

RSG Slingerbos en RSG Levant – 9 februari 2024

Je kan je groep 8 tijd niet beter afsluiten dan met het 8&1 feest in de aula’s van onze scholen. Samen met onze te gekke brugklassers ga jij de avond van je leven hebben!

Twee locaties, elk speciaal en toch samen één RSG!

Welkom op de leukste middelbare school van Harderwijk!

Op het Slingerbos bieden we je mavo, (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo aan én de masters Sportklas, Kunstbreed en Technasium. We zijn een goede school, waar je veel (keuze) mogelijkheden hebt en waar we oog hebben voor jou en jouw ontwikkeling!

Samen kom je verder!

Welkom op de leukste middelbare school in Zeewolde!
Op de Levant bieden we je mavo, onderbouw (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo aan én de masters Sportklas en Kunstbreed. De Levant is een overzichtelijke school en lekker dichtbij! We zijn een goede school, waar je veel (keuze) mogelijkheden hebt en waar we oog hebben voor jou en jouw ontwikkeling!

Voor iedereen dichtbij!