Neem een kijkje op onze school!

‘Op de RSG kun je echt je zelf zijn, het is vooral een heel gezellige school en de docenten zijn leuk. Ik vind tweetalig onderwijs heel fijn, want als ik later ga werken of in het buitenland ben spreek ik al heel goed Engels!’

Noa – Leerling tweetalig onderwijs

Welke evenementen zijn er voor jou?

We hopen u/jullie van harte bij (één van) onze evenementen te zien.
Heeft u / heb jij vragen over één van deze evenementen? Neem gerust contact met ons op.

Open Huis (16.00 – 20.30 uur)

RSG Slingerbos – 7 februari 2023

RSG Levant – 14 februari 2023

Het Open Huis is elk jaar weer een feest! Ouders/verzorgers en kinderen zijn van harte welkom om veel van onze school te zien en te weten te komen. Er zijn leerlingen en collega’s beschikbaar om vragen aan te stellen en het is het ideale moment om de RSG-sfeer te proeven. U en jij bent van harte welkom, aanmelden is niet nodig!

Ready4RSG (15.00-16.00 uur)

RSG Slingerbos en RSG Levant – 23 februari 2023

“Ben jij Ready4RSG?”. Wij vinden persoonlijk onderwijs erg belangrijk, daarom is er tijdens deze middag alle tijd om erachter te komen of uw zoon/dochter klaar is voor de middelbare school of de RSG. Met een eigen programma hopen we met elkaar deze vraag met een feestelijk ‘JA!’ te beantwoorden.

Twee locaties, elk speciaal en toch samen één RSG!

Welkom op de leukste middelbare school van Harderwijk!

Op het Slingerbos bieden we je mavo, (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo aan én de masters Sportklas, Kunstbreed en Technasium. We zijn een goede school, waar je veel (keuze) mogelijkheden hebt en waar we oog hebben voor jou en jouw ontwikkeling!

Samen kom je verder!

Welkom op de leukste middelbare school in Zeewolde!
Op de Levant bieden we je mavo, onderbouw (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo aan én de masters Sportklas en Kunstbreed. De Levant is een overzichtelijke school en lekker dichtbij! We zijn een goede school, waar je veel (keuze) mogelijkheden hebt en waar we oog hebben voor jou en jouw ontwikkeling!

Voor iedereen dichtbij!