Decanaat

Het ontwikkelen van talenten van leerlingen is een kerntaak van onze school. Met het (her)kennen van een talent is het gemakkelijker om toekomstgerichte stappen in het schooltraject te maken. Voor de leerlingen betekent dat op bepaalde momenten keuzes maken. Keuzes over richtingen, vakken en ook vervolgopleidingen.

Het kan soms lastig zijn de juiste keuze te maken. Aan de hand van een LOB-plan (loopbaanoriëntatie en -begeleiding) stelt de leerling samen met de mentor/coach vast wat hij of zij nodig heeft om de juiste keuzes te maken, zoals stages bij bedrijven en een beroependag.

Voor aanvullend advies kan een leerling terecht bij onze decanen. Zij kunnen helpen ontdekken wat bij een leerling past en wat een goed gevoel geeft. Onze decanen organiseren meerdere activiteiten om onze leerlingen op hun profiel- en studiekeuze voor te bereiden. Op locatie Slingerbos zitten de decanen in het Onderwijs Leercentrum en op locatie Levant zitten de decanen in de decanenkamer. Bij de decanen is ook informatie te krijgen over bijvoorbeeld vervolgopleidingen en data van open dagen.

Onze decanen

Michaele Eijsink

Decaan vwo

Martine Wessel

Decaan havo

decaan mavo

Mariska Bekker

Decaan mavo