Ervaringen, excursies en uitwisselingsprogramma’s

Als je houdt van kijken over de grens, van leren van en over andere culturen en van reizen, is de RSG de plek voor jou! Internationalisering zit verweven in ons hele onderwijs, omdat we het zo belangrijk vinden.

Er zijn veel verschillende mensen en landen op de wereld, onze school leidt je dan ook niet alleen op voor leven in Nederland, maar zeker ook voor leven in Europa en de rest van de wereld. Dit doen we door veel buitenlandse ervaringen te bieden.

Brieven schrijven met scholen in Amerika, online samenwerken met scholen in Roemenië of Portugal, het kan allemaal op de RSG. Er zijn dagexcursies naar Frankrijk en Duitsland, wat langere samenwerkingsprojecten met Roemenië, Polen, Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal, Griekenland en Spanje. In de bovenbouw maken we verschillende reizen!

Zo zijn er waardevolle internationale ervaringen in elk jaar. Voor meer internationale verdieping kan je kiezen voor tweetalig onderwijs, maar ook voor de wereldklas met versterkt Engels. Zo kan jij je goed redden tijdens de reizen en later als je gaat studeren of werken in het buitenland of voor een internationaal bedrijf.

internationalisering Brussel excursies

Meer weten over onze internationalisering?
Neem contact met ons op!

internationalisering

Yavanna Wagenaar

Contactpersoon Internationalisering

Ons onderwijs

Vwo

Havo

Mavo

Brugklas

Coaching

Begeleiding

Onderwijs volgen dat echt bij je past

Core

Onderwijs volgen dat echt bij jou past.

Connect

Leren over jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Master

Ontdek en ontwikkel je talenten!