De iPad in het onderwijs

Binnen het onderwijs wordt steeds intensiever gebruik gemaakt van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Het gebruik van ICT is geen doel op zich, maar een hulpmiddel om een aantal doelstellingen van de school te kunnen realiseren. ICT wordt ingezet om te kunnen differentiëren zodat leerlingen individueel benaderd kunnen worden en onderwijs op maat kan worden geboden. En dat biedt weer de mogelijkheid excellentie te bevorderen.

De school beschikt op beide locaties over een uitstekend draadloos netwerk dat in staat is alle leerlingen en medewerkers gelijktijdig te bedienen. Naast schoolboeken wordt er steeds meer digitaal materiaal ontwikkeld en ingezet waardoor het aantal schoolboeken in de komende jaren geleidelijk zal afnemen. Onze brugklasleerlingen en leerlingen die in de bovenbouw instromen starten hun schoolloopbaan bij de RSG met een iPad.

Na de meivakantie opent de webshop bij Amac, de Apple Reseller die al jaren een betrouwbare partner voor de RSG is. Amac geeft op de iPad en eventuele hoes een korting van 10%. Amac biedt een garantietermijn van twee jaar. De RSG adviseert de iPad met 32 GB geheugen. Deze kost met de korting van Amac € 350,10.

Amac biedt ook de iPad met 128 GB. Deze kost € 440,10. In beide gevallen is dit de prijs na 10% korting. Een bijpassende hoes kost € 39,96.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur dan een mailbericht naar de heer F. van Bergen.

koop of huurkoop
bij Amac
GEEN koop of huurkoop bij Amac
veel gestelde vragen